logo

Pehea e palaki ai i kou loko ʻauʻau

He aha ka mea hiki apulupulu lokohana?
Hiki iā ia ke pale i ka unahi (Hoʻomoʻa ka wai o ka wai i nā ʻāpana mai ka lewa o waho, a laila e hoʻopaʻa i lalo, e kūkulu hope ʻia e like me nā ʻāpana o ke kiʻi ʻoniʻoni) / pale i nā ʻōpala (ʻO nā ʻili wai ka hui pinepine ʻana o nā spores, bacteria, lepo, minerala, aila a i ʻole. mai nā mea metala liʻiliʻi i loko o ka loko wai)/ pale i nā algae(Hiki i ka Algae ke loaʻa kahi kumu mākaukau o ka meaʻai lepo a hoʻokumu i kahi paʻa paʻa i ka wai loko wai lepo) a pale i ka etching.

I ka manawa hea e palaki ai i ka wai?
ʻO kaʻu ʻōlelo aʻoaʻo ʻo ia e palaki i kāu kolamu i kēlā me kēia pule.Inā paʻa loa ʻoe i ka hoʻonohonoho ʻana i ka pulupulu maʻamau e pale aku i nā pohō pipiʻi, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻawale i ka manawa no ka holoi ʻana i ka wai i ka wā e ʻike ai ʻoe i ka ʻeleʻele/algae i loko o kāu loko (ʻaʻole hiki ke wehe ʻia e nā kemika wai wale nō, pono e hoʻohuli i ke kino. ), a i ʻole ma hope o ka hoʻohui ʻana i nā kemika (e hoʻoheheʻe a hoʻopuehu i nā kinikona i ʻole lākou e ʻili, ʻeleʻele a i ʻole ke ʻano o ka ʻili).

Pehea e palaki ai i ka wai?
ʻO ka pou pōkole no nā paia, e hoʻolōʻihi i ka pou no ka hana papahele.E kāhili mua i nā ʻanuʻu, nā noho a me nā paia pāpaʻu;ʻO ka lua, e palaki i ka papahele ma ka ʻaoʻao pāpaʻu e pili ana i ke kahawai i ka wēlau hohonu;Ma hope o ka holoi ʻana i nā paia o ka ʻaoʻao hohonu a me ka papahele hohonu, a laila e hoʻolei i nā ʻōpala a pau i ke kahawai nui.

Pehea e mālama ai i kāuPahu Pool?
Ke hoʻopau ʻoe i ka palaki ʻana i kou loko wai, e maloʻo ka pulupulu.E mālama i kāu pulupulu wai i waho o nā mea, i loko o kahi pahu waihona wai, a i ʻole i loko o ka hale.Inā pau kou ʻāʻī a paʻakikī paha ka palaki ʻana, e ʻoluʻolu e hoʻololi i kāu pulumu, a i ʻole hiki iā ia ke wehe i nā ʻili a me nā limu mai nā paia.

3.8 Pehea e palaki ai i kou loko ʻauʻau

Ma hea ʻoe e kūʻai ai?ʻO ka pane maiStarmatrix.

      ʻo waiStarmatrix? Starmatrixʻoihana i ka noiʻi, hoʻomohala, kūʻai aku a me nā lawelawe o Above GroundPool Pā hao, Pool Pool,Kānana loko,ʻauʻau lāaPāhana Lā,Media kānana Aqualoona other Mea Hooponopono Waiwaia puni ka loko.

Hoʻokipa maikaʻi mākou i nā mea kūʻai mai ka honua holoʻokoʻa e hoʻokumu i ka launa pū ʻana a hana pū i kahi wā e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Mar-08-2023